• SKINPEN MEDISCHE MICRONEEDLING

  SKINPEN MEDISCHE MICRONEEDLING

  SKINPEN MEDISCHE MICRONEEDLING
  Collageen Inductie Therapie (CIT)

  Oneffen huidstructuur?
  Grove poriën?
  Doffe huid?
  (Acné)littekens?
  Diepliggende comedonen?
  Pigmentvlekjes?
  Striemen?
  Verslapte huid?
  Fijne lijntjes en rimpeltjes?


  DIT KUNNEN WE OPLOSSEN MET ONZE BEHANDELING MET SKIN PEN MEDISCHE MICRONEEDLING!

  De huid in de diepte vernieuwen, zónder oppervlakkige schade aan te richten en met minimale downtime. Dit kan met de SkinPen Collageen Inductie Therapie (CIT). De SkinPen is het eerste FDA goedgekeurde medische micro-needling systeem ter wereld. Het is tevens als enige systeem FDA goedgekeurd voor het veilig en effectief behandelen van acné-littekens. Naast het behandelen van acné-littekens, is een behandeling met de SkinPen geschikt voor het verstevigen en egaliseren van de huid door het stimuleren van fibroblasten, die collageen en elastine aanmaken. Ook fijne lijntjes verminderen of verdwijnen en poriën verfijnen met behulp van de medische micro-needling behandelingen. De SkinPen is krachtiger, preciezer en veiliger dan ooit tevoren! De naalddiepte kan in tegenstelling tot veel andere micro-needling systemen op de naald zelf worden ingesteld en gaat hierdoor nooit dieper of oppervlakkiger in de huid dan ingesteld. Daarnaast is de SkinPen het enige micro-needling systeem waarmee bewezen zuivere microkanaaltjes gemaakt worden. Dit is beide uniek en de veiligheid van de behandeling is hiermee gewaarborgd.


  HOE WERKT DE MEDISCHE MICRONEEDLING PRECIES?

  Met medisch micro-needling wordt, door middel van hele kleine, steriele naaldjes die vibrerend op de huid terecht komen, kleine microkanaaltjes in de huid gemaakt. Tijdens de behandeling wordt het natuurlijk herstelproces diep in de huid geactiveerd waardoor nieuw collageen (type 3) en elastine wordt aangemaakt. De huid wordt hierdoor steviger en voller en de huidteint egaler, frisser en stralender. Medisch micro-needling is effectiever en zorgt daardoor voor een zichtbaarder resultaat.  HOEVEEL BEHANDELINGEN HEB JE NODIG?

  We adviseren een kuur van 3 tot 6 behandeling voor optimale resultaten. Afhankelijk van indicatie kan dit aangepast worden.

  Er moeten zeker 4 weken tussen de behandeling zitten.


  NA DE BEHANDELING
  Afhankelijk van het behandelde gebied en de intensiteit van de behandeling zal de huid er wat roder uitzien en warm/prikkelend aanvoelen. Dit gevoel zal na enkele uren afnemen. De behandeling heeft een korte herstelperiode. Na de behandeling ontvangt u 2 nazorgproducten om het herstel te bevorderen. Dit is in de prijs inbegrepen.


  WELKE RESULTATEN MAG IK VERWACHTEN?
  We zijn blij om jou te mogen zeggen dat we altijd heel mooie resultaten boeken met deze behandeling!
  Een gezonde huid die reeds voorbereid is met onze Environ of Renophase producten, zal nog betere resultaten boeken!  INTERESSE OF GRAAG MEER INFO OVER DEZE BEHANDELING?
  Mail sensesbeautyskincare@gmail.com

Populair

 • SPAARKAART

  Om mijn trouwe klanten extra te bedanken werk ik m...

 • LAAT JE HUID SCANNEN!

  Met de Observ is het mogelijk om de huid onder inv...

 • SKINPEN MEDISCHE MICRONEEDLING

  SKINPEN MEDISCHE MICRONEEDLING Collageen Inductie...