Hydrafacial

Hydrafacial

De populairste “facial” van het moment voor haar & hem! Uw huid opfrissen op een natuurlijke, snelle en aangename manier? De unieke, revolutionaire methode hydradermabrasie met het gepatenteerde Hydrafacialtoestel is het perfecte antwoord op de vraag naar huidverjonging & huidverbetering zonder enig nadeel.

WAT IS HET?

Hydrafacial is een niet-invasieve, niet chirurgische behandeling die onmiddellijk resultaat geeft, zonder een oncomfortabel gevoel. De behandeling is verzachtend, hydraterend, irriteert niet en geeft direct een zichtbaar resultaat. De Hydrafacial peeling procedure verzorgt uw huid grondig door reiniging, exfoliatie, extractie en hydratatie. Aan de hand van de speciale hydra peel tips, die zorgen voor het insluizen van antioxidanten, peptiden, zuren en hyaluronzuur, wordt dit effect nog eens versterkt. De behandeling voelt aan als een stofzuiger die over de huid gaat. De serums verweken dode huidcellen & onzuiverheden en tegelijkertijd schraapt de hydra peel tip het vuil van en uit de huid (ideaal bij comedonen).

VOOR WIE IS HET?

De Hydrafacial kan toegepast worden bij alle huidtypes, zelfs bij de meest gevoeligste. En dit het hele jaar door. Hydrafacial is ook geliefd bij de mannen! We passen de peeling sterkte en boosters aan, aan jouw unieke huidconditie of huidnoden tijdens de behandeling. Bij botox & fillers kan de Hydrafacial probleemloos worden toegepast na 14 dagen.

WAT WORDT AANBEVOLEN?

Een 4-wekelijkse behandeling wordt aanbevolen. Één behandeling volstaat al voor het verbeteren van fijne lijntjes, rimpeltjes, hyperpigmentatie, acné en een vette huid. Verdere 4-wekelijkse Hydrafacial behandeling wordt aanbevolen om de resultaten te behouden.

BEHANDELINGEN:

Via reserveren zie je alle mogelijke behandelingen.

Populair

  • SPAARKAART

    Om mijn trouwe klanten extra te bedanken werk ik m...

  • LAAT JE HUID SCANNEN!

    Met de Observ is het mogelijk om de huid onder inv...

  • SKINPEN MEDISCHE MICRONEEDLING

    SKINPEN MEDISCHE MICRONEEDLING Collageen Inductie...