Fotodynamische peelings met LED-therapie

Fotodynamische peelings met LED-therapie

Fotodynamische peelings met LED-therapie

Heb je een extreem gevoelige of droge huid of een specifiek huidprobleem zoals acne of rosacea? Dan is het belangrijk om jouw huid(probleem) op een doeltreffende maar veilige manier te behandelen. Goed nieuws want met onze fotodynamische peelings met LED-therapie maken we jouw huid weer gezond.

HOE WERKT DAT DAN?
Het succes van deze behandeling zit in de combinatie van een lichte aanpaste peeling en actieve ingrediƫnten die worden geactiveerd met fotodynamische therapie op basis van rood LED-licht:

Een aangepaste peeling wordt aangebracht op de huid en verwijdert alle dode huidcellen en verbetert de doorlaatbaarheid van de huid.
Het rode LED-licht werkt in op de diepe huidlagen zodat de huidcellen meer collageen, elastine en hyaluronzuur aanmaken.

WAT MAG JE VERWACHTEN?
De peeling vernieuwt de huid die sterker, soepeler en egaler is. De LED-therapie verbetert de huidbeschadiging en littekenvorming en heeft een ontstekingsremmende werking. Dat maakt dat deze combinatiebehandeling zeer effectief is voor het verbeteren, herstellen en versterken van de gevoelige, beschadigde of ontstoken huid.

Producten kun je bestellen via mail of sms of via de webshop https://shop.senses-bredene.be

Ophalen kan enkel op afspraak of in de ophaalbrievenbus.

Populair

  • SPAARKAART

    Om mijn trouwe klanten extra te bedanken werk ik m...

  • LAAT JE HUID SCANNEN!

    Met de Observ is het mogelijk om de huid onder inv...

  • SKINPEN MEDISCHE MICRONEEDLING

    SKINPEN MEDISCHE MICRONEEDLING Collageen Inductie...